HTML

Hülyeállat pszichoblogja

Blog arról ami van, meg ami nincs, és nem is lesz, de valahogyan ott a levegőben. Ellenségeimnek, meg akiket szeretek.

Friss topikok

  • arcocska: szia! írjál már még mert naon lehet élvezni csak sztem néha állat vagy bár pont ettől vicces. El n... (2010.03.11. 14:53)

Linkblog

2007.12.25. 20:02 hülyeállat

Télapó egy kurva

Ebben egyezzünk meg. Télapó egy kurva. Ezen nincs mit szépíteni. Egy ócska Mikulás- koppintás, amolyan amerikai módra. Mint a Fehér Ház. Ott is szépen összekutyulták az ókori római, görög, neoklasszicista stílusokat. Utóbbi meg egy kurva nagy giccs, meg kell mondanom. Valóságos Télapó- mérgezéseket kapok ilyenkor. Drágálatos városomban, már november közepén karácsonyi nyálzenéket öntöttek magukból a hangszórók az egyik tisztítószer- üzletben. S ez így megy majd február közepéig, vagy még tovább. Röhögnöm kell a sajtóorgánumokat, és a sajtóorgánumok fogyasztóit, egyaránt. Látom, hallom, tapasztalom, mindenki torkig van az ünnepekre az ünnepi műsorokkal, a nyájas már alig várja, hogy a Mikuláson, Adventen, meg a Karácsonyon kívül valami hétköznapi hírecskét olvasson, lásson, mint: fejszével mészárolta le családját, megerőszakolta 8 éves unokáját, megdugta az anyját, felakasztotta magát. Na ilyeneket bassza meg! De hát, ahogyan ez lenni szokott, az olvasó, a médiafogyasztó már torkig van, novembertől kezdve, de ha ne adj Isten, kimarad giccs, azt egyszerűen zokon veszik.  Agyon tudnám ütni az egyik megyei lap szerkesztőjét, aki minden szilveszterre összetaknyol valami ijesztő ostobaságot, az utolsó pillanatban, amit épeszű ember ún. De ha kimaradna, hát..., gondolom fenyegető telefonhívásoktól zengene a szerkesztőség. Télapó meg egy kurva,  egy rohadt ámerikai mondvacsinálmány. Meg kommunista mondvacsinálmány, a Mikulás halovány utánzata. Nem találtam illő képet ehhez a poszthoz, ez van..., megyen kép nélkül.

Szólj hozzá!

Címkék: média karácsony télapó mikulás kurva szerkesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeszekelyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr35274945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása