HTML

Hülyeállat pszichoblogja

Blog arról ami van, meg ami nincs, és nem is lesz, de valahogyan ott a levegőben. Ellenségeimnek, meg akiket szeretek.

Friss topikok

  • arcocska: szia! írjál már még mert naon lehet élvezni csak sztem néha állat vagy bár pont ettől vicces. El n... (2010.03.11. 14:53)

Linkblog

2007.12.15. 21:10 hülyeállat

Csak
Manapság már nyugodt lélekkel viccet gyártani sem lehet. Lassan nem marad delikvens akin röhögni. Valamelyik napon azt hallottam, valami hájas fickó kérte, hogy hát már a kövéreken se röhögjünk. Nem is tudom. Akkor már a nagyorrúakon se? Nekem szép nagy vonatkampó van a két szemem közt, de még nem gondoltam arra, hogy érdekvédelmi szervezetet alapítsak, és pereljek jobbra, meg balra, hogy a nagyorrúakat hagyjuk. Pedig jó poénforrás. Jó, nem mondom, kisebbségeken röhögni, de nem is, kisebbségek fizikai megsemmisüléséből viccet farigcsálni, gyáva dolog. Kezzen az ember akkorával mint ő maga. Kisebbségként átérzem eléggé milyen. Ha román vidéken gusztustalan magyar viccet süt el valaki a buszon, vagy vonaton. Na de mi a szar lesz, ha néhány narkósnak, meg alkoholistának eszébe jut, hogy hát már velük se tessék izélni? A rendőrök kikérték maguknak. Most majd jönnek a szőkék is. Ilyenkor mindig az a baj, hogy egyesek nincsenek tisztában magával a humor definíciójával. De nem is a humor definiciójával. Hanem azzal a fontos ténnyel, hogy mindig valakinek, vagy valaminek a kárára röhögünk. Mi lesz bassza meg, ha a zománcbilik majd ombudsmanhoz fordulnak?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeszekelyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr52265203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása