HTML

Hülyeállat pszichoblogja

Blog arról ami van, meg ami nincs, és nem is lesz, de valahogyan ott a levegőben. Ellenségeimnek, meg akiket szeretek.

Friss topikok

  • arcocska: szia! írjál már még mert naon lehet élvezni csak sztem néha állat vagy bár pont ettől vicces. El n... (2010.03.11. 14:53)

Linkblog

2007.11.26. 20:37 hülyeállat

Na mostmár

Egy agybaszó este hét órás hír. Román adó persze, a magyar adók híreiben jóval kevesebb a totál szakmaiatlan fogás. Szóval a hír: nyolcéves kissrác kiugrik az emeletről (ez ma volt), mert nem engedték internetközelbe az ősök, meg elvették tőle a mobilt. Eddig semmi gond. Amitől legszívesebben sikoltva hánynék, és kidobálnék néhány román hírszerkesztőt sok emelet magsról, az a vágóképek alá kevert zene, ami kissé Derrick felügyelőt, kissé az alacsony költségvetésű amerikai scifi- akciókat juttatja eszembe. Hogy mennyire baszottul megható! És ha nem hatódik meg a néző, azért a zene egy hírműsorban, hogy figyelmeztessen: most kell szipogni. Ott van a köcsögség elásva, hogy én testközelből ismerem a román adók riportereit, szerkesztőihez is kurvára volt szerencsém egy pár alkalommmal. Éppen ezért felrémlik előttem a kép: stúdió, vágják a nyerset, a fent említett anyagot, s közben stáb szövege valami hasonló lehet, ezt tutira merem állítani: "Bazmeg, milyen zenét teszünk bazmeg? Hogy hogy melyikhez baszomanyját? A szétloccsant kiskrapekhoz bazmeg! Igen, az jó lesz! Keverjük alá bazmeg, aztán menjünk haza a rohadt életbe, bazmeg, ekkora fizetésért ne hajtsák már ki belőlem a szart bazmeg!" Belinkelnék ide valamit, de minek... Ugyanaznap, másik hír. Palimadár Bukarestben beleborult egy kubikgödörbe és meghalt, na. Itt már nem volt semmi megható, ez Bukarest. Nincs abban az égvilágon semi megható, hogy a szarszagú Bukarest, ázott kutya szagú, sáros külvárosában valaki részegen belehullik a gödörbe és jő is a kaszás. Itt most már a beszúrt kis mondatokkal van bajom, amellyel a sok szerencsétlen románban csak erősítik a reménytelenséget, a kiszolgáltatottság érzését, meg azt, hogy jajsegíccségjöjjönmávalaki és csináljon itten rendet! S akkor csodálkoznak hogy ilyen fasz Gigi Becali népszerű politikussá avanzsál (és nem avanzsálja magát). Az inriminált mondat, a háttér a vágóképek alá: "Nem vállalja senki a felelősséget, de meghalt egy ember, és valakinek fizetnie kell!". Nos mi ez? Felszólítás lincselésre? És még egy szakkifejezés a román elektronikus sajtó szövegtárából: "situaţie alarmantă", azaz felháborító helyzet. Kit háborít fel? A helyzetben lévőt? Mondja el ő. Ha már elmondta, hülye a szerkesztő, hogy ismétli. Na de hátha tetszik a helyzete a helyzetben lévőnek. Na de mára ennyi.ilyen az én hangulatom, mint ez a kép:

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény bulvár hír pro tv

A bejegyzés trackback címe:

https://hulyeszekelyblog.blog.hu/api/trackback/id/tr57242896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása